Repidoo

Repidoo is het samenwerkingsplatform waarop verschillende soorten teams beter en efficiënter samen werken en daarmee productiever en effectiever te zijn. Repidoo biedt de mogelijkheid voor het bouwen van specialistische apps bedoeld voor specifieke doelgroepen. Door haar modulaire opbouw en configureerbaarheid kunnen precies die functies samengenomen worden die de processen in uw team het best ondersteunen.

Repidoo integreert:

  • Allerlei soorten relaties, bijvoorbeeld klanten (CRM), leveranciers, overheden, aandeelhouders en tal van andere stakeholders.
  • Allerlei teamfuncties, varierend van agendas, document management, workflow, to-do lijstjes, project management en tijdschrijven.
  • Allerlei teamprocessen. Deze worden specifiek voor uw team geconfigureerd.
  • Allerhande social media, zoals Twitter, Facebook, Instagram, Youtube, RSS feeds, Google news, Maps, LinkedIn, Mailplus, Clip-It, maar ook uw eigen website als add-in of de statistieken uit bijvoorbeeld Piwik.
  • Medewerkers en gebruikers locatie onafhankelijk op PC of mobiel, via workflow of context gebonden chatfuncties.
  • En, al het bovenstaande met elkaar!

Wat is het gevolg?

  • Repidoo maakt externe en interne communicatie transparant voor de hele afdeling
  • Repidoo zorgt dat gegevens terug te vinden en overdraagbaar zijn.
  • Repidoo zorgt voor management rapportage over teamprocessen.

Via Repidoo kun je alles met elkaar delen wat nodig is om efficiënt en effectief samen te werken als professionals, bijvoorbeeld op het gebied van (internet) marketing, PR, innovatie, project management of ticket management.

Maatwerk

Aangezien elk team zijn eigen doelstellingen en prioriteiten heeft, bestaat er niet zoiets als een one-size-fits-all dashboard. Repidoo is in hoge mate configureerbaar, door het kiezen van modules of bijvoorbeeld interfaces of widgets die voor uw organisatie nuttig zijn. Een tailor made dashboard dus, bijvoorbeeld alleen gericht op het delen van contacten en documenten. Of een dashboard dat vooral gericht is op het actief afhandelen van issues. Of alleen op het managen van projecten en het verdelen van taken. Of een dashboard dat alle mogelijkheden in zich heeft.

Kijk bijvoorbeeld eens naar Byndall, speciaal bedoeld voor Stakeholder management, of naar Bologna Timemanagement, een tool bedoeld voor tijdschrijven gericht op de WBSO rapportage vereisten.

State-of-the-art technologie

Dankzij de state-of-the-art webtechnologie waarmee Repidoo is gebouwd, is het dashboard robuust, snel en veilig in gebruik, en is het integreren met andere applicaties en databronnen geen probleem. Uiteraard is veel aandacht voor het gebruiksgemak en de look & feel van het dashboard.

Repidoo app

Resultaat

Wanneer je serieus met Repidoo aan de slag gaat, krijg je er veel voor terug. Bijvoorbeeld die nieuwe contactpersonen. Of relevante (social) media berichten die aan je aandacht ontsnapt waren, maar die je dankzij het dashboard snel kunt terugvinden. Belangrijke mijlpalen die eraan komen en die je nog even nader kunt bekijken in de gezamenlijke agenda. Relevante documenten die je op de gewone manier niet snel genoeg kunt vinden. En last but not least meer inzicht in hetgeen zich rondom de organisatie afspeelt, welke issues er spelen, wat de actuele werkzaamheden van het team zijn, wat de resultaten daarvan zijn en hoe een en ander zich met elkaar verhoudt.

Aanpak

Wanneer je met je team een eigen dashboard wilt, dan gaan we om de tafel en bepalen we met elkaar de belangrijkste doelstellingen van jouw team. De centrale vraag is simpelweg: wat wil je er (letterlijk) uithalen? En wat is daarvoor nodig?

Op basis van jouw wensen en eisen bouwen we het dashboard af naar jouw smaak. Samen bepalen we het aantal gebruikers, de gewenste ondersteuning en het vereiste serviceniveau.

Om ervoor te zorgen dat het dashboard goed op gang komt en blijft, krijg je van ons een beheerder toegewezen die je hierbij gaat helpen. Deze beheerder zorgt er bijvoorbeeld voor dat bugs direct worden verholpen en feedback snel wordt opgepakt. Ook zorgt de beheerder ervoor dat jij en je team regelmatig tips krijgen om het dashboard zo goed mogelijk te benutten. Met als uiteindelijk resultaat een dashboard dat teams faciliteert en inspireert, en daarmee waarde creëert voor niet alleen het team zelf, maar ook de organisatie waarbinnen het team opereert.